Ammattitaito perustuu kokemukseen ja taitoihin

Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi ammattimaisen konsultoinnin avulla sopivien materiaalien ja muotojen valinnassa. AVEC:n suunnittelijat ovat myös optimoineet näkemyksesi niin, että sen suorituskyky, tyyli ja kestävyys ovat heidän haluamansa kohdeyleisöllesi sopivat. Aloittaen yksinkertaisesta luonnoksesta paperille, jokainen tuote on taottu muuttamaan visiosi todeksi. Avullamme voimme löytää suunnittelun, joka ei ylitä budjettiasi ja saavuttaa tavoitteesi.
Sitouttavat räätälöintipalvelut

Suunnittelumme opastaa sinua jokaisessa vaiheessa konseptisi optimoinnista tuotteesi rakentamiseen suunnittelusi perusteella. Tarjoa ammattimaisia ​​näkemyksiä ja ehdotuksia kaikista ideosi näkökohdista ja poista suunnittelusi mahdolliset puutteet. Materiaalisi, tuotteesi rakenne ja värityyli otetaan huomioon ja niistä keskustellaan, kun hyväksymme konseptisi. Prosessin lopussa voimme esitellä sinulle hienon suunnittelun, joka voi saavuttaa tavoitteesi.
Liiketoimintalähtöiset nopeat prototyyppipalvelut

Tuotekonseptisi toteuttaminen edellyttää alkuperäisen luonnoksen huolellista parantamista ja useita rakenteen toteutettavuuden testauksia. Pelkästään luonnoksen tai 3D-mallin esittäminen suunnittelusta ei riitä, koska jotkut näkökohdat voivat jäädä huomiotta. AVEC-ilmainen prototyyppi auttaa kuromaan umpeen konseptin ja todellisuuden välistä kuilua näyttämällä sinulle lopullisen luonnoksen tuloksen. Kattavan prototyyppipalvelumme avulla jalostamme alkuperäisen konseptisi tuotteeksi, joka sopii tavoitteisiisi.
Mukautettu pakkaus

Voimme suunnitella pakkauksia myös asiakkaiden räätälöidyn pyynnöstä.
Laadunvalvonta

meillä on vakava ja vastuullinen laadunvalvontatiimi, joka tekee tarkastuksen tuotannossa, ennen pakkaamista, täydellisen pakkaamisen jälkeen kaikille asiakkaille;
Esittelytila

Tilava näyttelytilamme esittelee erilaisia ​​räätälöityjä tuotteita ja näyttää niiden yhteensopivuuden eri urheilulajeihin. Ammena inspiraatiota suunnittelun kehityksestämme jatkuvasti lisääntyvien räätälöintivaihtoehtojen avulla. Jos haluat vierailla showroomissamme, voimme varata sinulle paikan, jotta voit kokea tuotevalikoimamme itse.
Saavuta suurempia liiketoiminnan korkeuksia tekemällä yhteistyötä AVEC:n kanssa
Pidetään yhteyttä
Saat päivitykset erikoistarjouksista ja muista
Seuraa AVECiä
Haluamme kuulla sinusta!